Karvanpoisto

Sokerointi on hellävarainen karvanpoistomenetelmä häiritseviin ihokarvoihin.

Kun käyt säännöllisesti sokeroinnissa, karvankasvu vähenee ja ihokarvat kasvavat hitaammin takaisin. Sopiva väli sokerointiin on n. 3-5 viikkoa.

Hinnat

Sokerointipaketti kasvoille 35€

Kainalot 30€

Sääret 45€

Sääret + reidet 70€

Bikinilinja 30€

Brasilialainen sokerointi (naisten) Ensimmäinen kerta 75€ Huolto 50€

 

Eroon häiritsevistä ihokarvoista pysyvästi neulaepilaatiolla! Neulaepilaatiossa käytetään korkeataajuista sähkövirtaa ja neulaa, joka polttaa karvanjuurinystyn ja estää näin uuden karvan kasvamisen. Neulaepilaatiossa karvan värillä ei ole väliä joten se toimii myös vaaleisiin karvoihin. 

Neulaepilaation tehokkuus ensimmäisellä kerralla on keskimäärin n. 70%. Jos karva kasvaa takaisin, se voidaan polttaa uudelleen. Karvat ovat takaisin tullessaan aina ohuempia ja vaaleampia. Neulaepilaation sivuvaikutuksia ovat lievä turvotus ja pienet ruvet, jotka paranevat yleensä muutamassa päivässä. Iho on suojattava käsittelyn aikana auringolta pigmentoitumis ongelmien välttämiseksi.

Naisen liiallinen karvankasvu eli hirsutismi on yleisin syy neulaepilaatiokäsittelyille. Neulaepilaatiolla hoidettavat alueet ovat yleensä ylähuulen alue, leuka ja kaula. Käsittelyä ei voida tehdä kulmakarvoille ja kainalokarvoille. 

Suositeltavaa olisi ensin varata 20min hoitoaika jos neulaepilaatiota ei ole kokeiltu aiemmin. Ensimmäisellä kerralla arvioidaan hoitojen määrä, hoitoajan kesto, sillä toisille hoito on kivuliaampaa.

Muistathan olla nyppimättä ja vahaamatta karvoja ennen hoitojen alkua noin nelisen viikkoa. Karvan saa kuitenkin lyhentää saksilla. Annathan karvan kasvaa hieman näkyviin käsittelyyn tullessa.

20min 55€

30min 70€