Petite Cabinette
Kauneus- ja lymfahoitola

Petite Cabinette on Sirkka Timosen vuonna 1971 perustama vankan ammattitaitoinen kauneus- ja lymfahoitola.

 


Hoitolan nykyisen omistajan Tiia Vuodon ura Petite Cabinettessa alkoi kosmetologin opintoihin kuuluvalla työharjoittelulla vuonna 2008. Seuraavana vuonna hän valmistui ja aloitti työt tutussa kauneushoitolassa. Töitä tehdessään hän oppi kokeneelta ja ammattitaitoiselta Sirkalta paljon. Vuonna 2012 Tiia päätti ryhtyä yrittäjäksi ja osti Petite Cabinetten.

Kauneudenhoito on Tiialle intohimo. Hän kouluttaa ja kehittää itseään säännöllisesti ja voi tarjota asiakkailleen ammattitaitoista ja pätevää palvelua. Tiia kuuluu Suomen Kosmetologien Yhdistykseen. Hän on Guinoit-kosmetologi, koulutettu lymfahoitaja ja PTCA health coach. Hänen erikoisosaamiseensa kuuluu myös häiritsevien ihokarvojen poltto neulaepilaatiolla, kosmeettinen gua sha ja Dermapen mikroneulaus.


Tiia on mielellään henkilökohtainen neuvonantajasi ihonhoidon maailmassa. Hänen ohjeillaan kasvot säteilevät kauniina joka päivä, vartalo pysyy kiinteänä ja iho säilyttää vuodesta toiseen nuorekkuutensa!

 

 

 

 

Kosmetologi Henni Perikanta.

Henni on valmistunut merkonomiksi 2012 ja vuosien asiakaspalvelutyön jälkeen hakeutui opiskelemaan kosmetologiksi Turun ammatti-instituuttiin. Kiinnostus ihonhoitoa kohtaan innosti Hennin hakeutumaan alalle. Henni valmistui kosmetologiksi 2020.

Hennin erikoisosaamiseen kuuluu lymfahieronta, pHformula ihon pinnoitushoidot ja ripsien kestotaivutukset. Hennin vahvuuksia on rauhallinen ja asiakaslähtöinen palvelu sekä aito halu auttaa asiakkaita. 

 

 

Käytettävät hoitosarjat:

Guinot institut Paris

pHformula

LPG-vartalohoito

  

Tervetuloa hemmoteltavaksi!