Skinpen - mikroneulaus

 Skinpen = elektronisen neulauskynän avulla tehtävä mikroneulaus. Uuden teknologian avulla ihoon tehdään tuhansia pieniä mikrokanavia pystysuorassa kulmassa jolloin tulokset tehostuvat, mutta se on iholle hellävaraisempi kuin mikroneulausrullan avulla tehtävä käsittely.

Mikroneulauksen suosio on kasvussa ja syystäkin, sillä tulokset puhuvat puolestaan.

 

Skinpen on äärimmäisen tehokas ja hallittu hoitomuoto, ilman pitkää toipumisaikaa. 

 Mikrokanavat aktivoivat ihoa täyttämään mikroskooppiset haavat tuottamalla uutta kollageenia ja elastiinia. Verisuonten- ja kollageenin uudismuodostuksen avulla ihon rakenne ja kiinteyt paranevat. Myös arvet, laajentuneet ihohuokoset ja raskausarvet vähenevät. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät tehoaineet myös imeytyvät  80% paremmin.

 Toimenpide ei ole lainkaan radikaali iholle, sillä pistoskohdat ovat mikroskooppisen pieniä ja hoidon aikana limenee vain punotusta, joka häviää muutamassa tunnissa. Yleensä hoitiojakso koostuu useasta hoitokerrasta noin 2-6 viikon välein. Jokaisella hoitokerralla hoidon tehokkuus lisääntyy entisestään. 

Lopputuloksena kaunis, kiinteä, 

hyvinvoiva ja nuorekkaampi iho!

  • Epätasainen- ja samea ihonsävy
  • Ikääntynyt ja veltostunut iho
  • Laajentuneet ihohuokoset
  • Palovammat/akne- ja vesirokkoarvet
  • Turvotus silmien alla
  • Syvät juonteet
  • Raskausarvet
 
Skinpen-käsittelyssä yhdistellään kantasoluja, hyaluronhappoa, vitamiineja, peptideitä, kollageenia ym. seerumeita joiden avulla voidaan kohdistaa käsittely juuri haluamaasi ihon häiriötilaan.
 
Esteet mikroneulauskäsittelylle: Tulehdukset, Aktiivinen herpes, Autoimmuunisairaudet, Diabetes, Syöpä, Verenohennuslääkkeet,
Taipumus keloideihin, Raskaus ja imetys.
 

150€ - 180€ /käsittely. 

Käsittelyn hintaan vaikuttaa käytettävät tehoaineet.

 

  

Kuvissa mikroneulauksen jälkeen illalla ja seuraavana aamuna.

Iho rauhoittuu hyvin jo seuraavaksi aamuksi.

 

Toimenpiteen jälkeen:

- Meikkiä ei saa käyttää hoidetulla alueella hoitopäivänä.

- Hikiliikuntaa, uimista, saunaa vältettävä vähintään 24h hoidon jälkeen.

- Aurinkoa ja solariumia vältettävä vähintään 5 päivää hoidon jälkeen.

 

Hoitotulos ei näy heti seuraavana päivänä, vaan parhaat tulokset näkyvät noin kolmen viikon kuluttua. Yksikin hoitokerta saa aikaan jo näkyviä tuloksia. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan usein 3-6 hoidon sarjaa.