Neulaepilaatio

Eroon häiritsevistä ihokarvoista pysyvästi neulaepilaatiolla! Se on vanhin menetelmä poistettaessa ei-toivottuja ihokarvoja, mutta edelleen tehokkain – joskin hiukan kivulias. Siinä käytetään korkeataajuista sähkövirtaa ja neulaa, joka polttaa karvanjuurinystyn ja estää näin uuden karvan kasvamisen.

Neulaepilaation tehokkuus ensimmäisellä kerralla on keskimäärin n. 70%. Jos karva kasvaa takaisin, se voidaan polttaa uudelleen. Karvat ovat takaisin tullessaan aina ohuempia ja vaaleampia. Neulaepilaation sivuvaikutuksia ovat lievä turvotus ja pienet ruvet, jotka paranevat muutamassa päivässä. Iho on suojattava käsittelyn aikana auringolta pigmentoitumisongelmien välttämiseksi.

Neulaepilaatiolla hoidettavat alueet ovat yleensä ylähuulen alusta, leuka ja kaula. Käsittelyä ei voida tehdä kulmakarvoille ja kainalokarvoille. 

 

Suositeltavaa olisi ensin varata 20min hoitoaika jos neulaepilaatiota ei ole kokeiltu aiemmin. Ensimmäisellä kerralla arvoidaan hoitojen määrä, hoitoajankesto sillä toisille hoito on kivuliaampaa.

20min 45€

30min 55€

60min 105€

 

Linkki nettiajanvaraukseen.

https://petitecabinette.avoinna24.fi/reservation