Neulaepilaatio - elekrtolyysi

Eroon häiritsevistä ihokarvoista pysyvästi neulaepilaatiolla! Se on vanhin menetelmä poistettaessa ei-toivottuja ihokarvoja, mutta edelleen tehokkain – joskin hiukan kivulias. Siinä käytetään korkeataajuista sähkövirtaa ja neulaa, joka polttaa karvanjuurinystyn ja estää näin uuden karvan kasvamisen. Neulaepilaatiossa karvan värillä ei ole väliä joten se toimii myös vaaleisiin karvoihin.

Pysyvämmin karvat voidaan poistaa polttamallaNeulaepilaation tehokkuus ensimmäisellä kerralla on keskimäärin n. 70%. Jos karva kasvaa takaisin, se voidaan polttaa uudelleen. Karvat ovat takaisin tullessaan aina ohuempia ja vaaleampia. Neulaepilaation sivuvaikutuksia ovat lievä turvotus ja pienet ruvet, jotka paranevat yleensä muutamassa päivässä. Iho on suojattava käsittelyn aikana auringolta pigmentoitumisongelmien välttämiseksi.

Naisen liiallinen karvankasvu eli hirsutismi on yleisin syy neulaepilaatiokäsittelyille. Neulaepilaatiolla hoidettavat alueet ovat yleensä ylähuulen alue, leuka ja kaula. Käsittelyä ei voida tehdä kulmakarvoille ja kainalokarvoille. 

Suositeltavaa olisi ensin varata 20min hoitoaika jos neulaepilaatiota ei ole kokeiltu aiemmin. Ensimmäisellä kerralla arvoidaan hoitojen määrä, hoitoajankesto sillä toisille hoito on kivuliaampaa.

Muistathan olla nyppimättä ja vahaamatta karvoja ennen hoitojen alkua noin nelisen viikkoa.  

20min 50€

30min 60€

60min 110€

Varaa hoitoaikasi täältä