Lumfahoito

Lymfahieronta on kevyttä pumppaustyylillä tapahtuvaa hierontaa, jonka hoitaja tekee käsin. Hieronnan tarkoitus on kudoksissa olevan ylimääräisen kudosnesteen ja kuona-aineiden pois kuljettaminen kehosta. Hieronnalla aktivoidaan lymfasuoniston (imusuoniston) toimintaa, jonka tehtävänä on liikuttaa kehossa olevia nesteitä, samalla lisätään kehon puolustuskykyä viruksia, bakteereita ja muita elimistöön kuulumattomia aineita vastaan.

Suosittelemme lymfahierontaa mm. turvotusten ehkäisyyn ja hoitoon, stressin ja kiireen aiheuttamiin särkyihin kehossa, leikkausten jälkihoidoiksi, raskauden aikaiseen turvotukseen sekä raskausarpien ennalta ehkäisyyn, säärihaavapotilaille (kudoksen elintoiminnot paranevat), akneiholle sekä vanhenemisilmiöiden ehkäisyyn (solujen uusiutuminen nopeutuu ja kudoksen elastisuus paranee).

Hoito kesto 50min.

Varaa hoitoaikasi täältä

 

 

   Raskausajan lymfahoito: Odottaville äideille turvotusta poistavaksi hoidoksi.

Odotusajan turvotukset johtuvat vartalon muokkautumisesta. Turvotus voi olla todella häiritsevää ja se vaikeuttaa liikkumista, hengitystoimintaa sekä aiheuttaa kipuilua. Raskaudenajan turvotukset voi levittyä koko vartalolle mutta yleisimmät turvotusalueet ovat jalat, kädet ja selkä.

 Lymfaterapiahoito vilkastuttaa nestekiertoa, poistaa jännityksen ja painon tunnetta sekä palauttaa nivelten normaalin liikkuvuuden. Jo yksi lymfahoito vähentää turvotusta.

Sarjahoidolla (3-5x kerran viikossa) saadaan tehokkaasti nestekierto pysymään vilkkaampana hoidon jälkeenkin. Raskaudenajan lymfahoitoa suositellaan säännöllisesti koko raskauden ajan ensimmäisen kolmanneksen jälkeen. 

Hoidon jälkeen keho tuntuu kevyeltä ja virkistyneeltä. 

 

50min 65€