LPG Lipomassage TM by Endormologie ®

Tieteellisesti todistettu hoitomuoto paikallisille rasvakertymille.

LPG-hoito on Ranskassa 1986 kehitetty hierontamenetelmä, jossa kudoksia muokataan motorisoitujen rullien ja alipaineen avulla. LPG-hoito parantaa verenkiertoa, jolloin kudosten hapensaanti paranee. Hoidolla on myös mahdollista muokata lihas-sidekudosrakenteita, joten vaikutus ei kohdistu pelkästään ihon pintaan.

 

LPG-hoidon 7 monipuolista vaikutusta kehoon:


1.  Lihaskireys vähenee sekä rasituksesta ja kovasta harjoittelusta palautuminen nopeutuu.
2.  Selluliitti-iho tasoittuu, kun sidekudoksesta tulee elastinen ja joustava. 
3.   Ikääntymisen vaikutuksset hidastuvat. Veltostunut kudos kiinteytyy kollageenin ja elastiinin vahvistumisen myötä.  Hoidolla on tutkitusti ANTI-AGE EFFECT.
4.   Nestekiertoa elvyttävä vaikutus vähentää turvotusta ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu.
5.   Parantaa aineenvaihduntaa  ja stimuloi rasvasoluja lisäten rasvasolujen lipolyysiä. Sopii erinomaisesti painonpudotuksen yhteyteen.
6.   Olo muuttuu rentoutuneeksi, kevyeksi ja energiseksi.
7.   Vartalon iho saa kevyen kuorinnan hoidon aikana.
 

LPG-teknologia on patentoitu, ainutlaatuinen, luonnollinen ja turvallinen hoitomenetelmä.

Tutkimusten mukaan hoito parantaa verenkiertoa 400-500% ja imunestekiertoa 300%.(Wanderbiltin yliopisto). LPG®-menetelmistä on tehty tieteellisiä tutkimuksia jo lähes 130 ja hoitomuoto on levinnyt 110 maahan.

 

Lpg-hoitomenetelmässä nostetaan kudoksia ylös alipaineen avulla, ja muokataan niitä erilaisilla patentoiduilla rullamekanismeilla. Hoidon vaikutustapa on mekaaninen ja se perustuu solustimulaatioon, joka etenee kudoksessa pinnalta syvälle ja paikallisesta laajalle alueelle.

Rasvakudoksen käsittely LPG:llä perustuu rasvasolujen aineenvaihdunnan normalisoimiseen ja vilkastumiseen. Mekaanisen käsittelyn seuraksena rasvasolut vapauttavat ylimääräustä energiaa lihaksille ja rasvakudos pienenee. Mekaaninen kudoksen muokkaus pehmittää kalvorakenteita, vähentää turvotusta ja parantaa verenkiertoa.

50min 70€

10 x sarjahoito 665€

Minimi sarjahoito 10 krt. Hoidot 1-2 per/viikko

Ylläpitohoidot sarjan jälkeen noin.1krt kuukaudessa.

 

Varaa hoitoaikasi täältä

 

Asiakkaiden kokemuksia lpg-hoidosta:

 

 Lpg-hoito on erinomaisen hyvä "tukitoimi", kun olet päättänyt karistaa kiloja ja saada figuurisi parempaan kuosiin. Hoito auttaa saamaan aineenvaihdunnan käyntiin ja siksi tuloksia alkaa näkyä melko nopeastikin. Sillä kuntokuuriisi kannustava vaikutus. Kiinteytyminen tulee pienellä viiveellä, mutta tulee! Itsestäsi toki riippuu, KUINKA nopeasti vaikutukset näkyvät. Hoitoon on hyvä liittää ruokavalion tarkistus terveellisempään suuntaan ja liikunta. 

Itse törmäsin joitakin vuosia sitten lehtiartikkeliin LPG-hoidosta ja se positiivisiin tuloksiin. Olin silloin juuri valmistautumassa erääseen rooliin, jossa jouduin näyttämöllä esiintymään vähissä vaatteissa. Turhamaista tai ei, mutta kyllä reisissäni oleva selluliitti keljutti. Aloitin tarmokkaasti terveellisen dieetin, lenkkeilin ja otin kymmenen kerran kuurin LPG-hoitoja ja jatkossa harvemmin. Auttoihan se. Ensi-illassa ei keljuttanut yhtään!

Olen aina liikkunut suhteellisen paljon ja syönyt jokseenkin terveellisesti, mutta ymmärsin, että tarkistettavaa oli ja teinkin sen. Mutta olen ehdottoman varma, että ilman Lpg-hoitoja toivomaani tulosta ei olisi syntynyt.

                                                                                                                                                    Teija Auvinen, näyttelijä.

 

Hoito on auttanut jaksamaan paremmi työssäni ja antanut lisäenergiaa kropalle. Hoidon avulla lihakset ovat palautuneet nopeammin ja samalla myös ihoni on tasoittunut. Vaikka hoito tuntuukin välillä voimakkaalta ja nipistelevältä on kuitenkin hoidon jälkeen aina hyvä ja rentoutunut olo.

                                                                                                                                                   Tia-maria Sokka, tanssija.

 

Lpg-hoitosarja raskauden jälkeen auttoi pitämään turvotuksen paljon paremmin hallinnassa ja raskauskilojen jättämä selluliitti on poistunut huomattavasti. Seisomatyöni rasittaa jalkojani kovasti mutta lpg:n avulla jalat pysyvät kevyempinä ja koko oloni pysyy energisempänä. 

                                                                                                                                                  Jonna, kampaaja