Kustomoitu kasvohoito Skinscan-ihoanalyysillä

Kustomoitu kasvohoito sisältää:

-  Skinscan-ihoanalyysi, jossa laite kuvaa ja analysoi kasvojen ihon tilanteen. Laite tekee mittauksia ja arvioi tuloksia muihin saman ikäisiin. Kolmella eri kuvantamismenetelmällä Skinscan tunnistaa erilaiset häiriöt ja muutokset ihossa kuten; epäpuhtaudet, laajentuneet ihohuokoset, kosteustasot, herkkyydet, muutokset ihon tekstuurissa sekä ihon pinnan alla olevista aurinkovauroista, bakteerikertymistä ja pigmetaatioista.

- Kustomoidun kasvohoidon ihon tarpeiden mukaisesti. Hoito voi olla puhdistava, rauhoittava, kosteuttava, kiinteyttävä sekä kirkastava tai yhdistelmä näitä. Kustonoitu kasvohoito sopii kaiken ikäisille teini-iästä ylöspäin. Hoito voi sisältää erilaisia kuorintoja, mekaanista ihonpuhdistusta, tehokkaita laitehoito-osuuksia. Kaikki kasvohoidot sisältävät nautinnollista hierontaa ja ylellisiä naamiohetkiä.

- Ihon tarpeiden mukainen kotihoito- ja jatkohoitosuunnitelma. Jokainen meistä voi kärsiä elämänsä aikana erilaisista ohimenevistä tai pysyvistä iho-ongelmista. Oikeanlainen ihonhoito ja suunnitelmallisuus on kauniin ihon salaisuus.

 

135€ 

 

 

Ylellinen ihonhoitohetki ammattilaisen käsissä.