Kasvohoito

Laadukkaat tuotteet ja tehokkaat hoitolaitteet takaavat tuloksellisia kasvohoitoja. Kaipaat sitten syväpuhdistavaa, kirkastavaa, kiinteyttävää, ravitsevaa tai ihoa rauhoittavaa  kasvohoitoa - löydät kaiken saman katon alta.

 Oletko uusi asiakas?

Haluatko varata ajan kasvohoitoon mutta et tiedä millaisen hoidon tarvitset? Valitse nettiajanvarauksesta aika Ensimmäiseen kasvohoitoon  1,5h. Tehdään sinulle ilmainen ihokonsultaatio ja katsotaan paikan päällä yhdessä mikä kasvohoito olisi juuri sinulle paras vaihtoehto.

 Ensimmäinen kasvohoito

Kustomoitu kasvohoito -skinscan ihoanalyysillä.

Kuivalle iholle

Hydra Peeling 95€

Kuoriva ja tehokosteuttava kasvohoito, joka kirkastaa ihon sävyä ja tekee ihostasi unelman pehmeän.

Lue lisää...

 
Hydraderm syväkosteutus 99€

Kosteuttava ja ravitseva kasvohoito. Laitteella tehtävä hoitoaineiden imeytys ja happiterapia.

Lue lisää...

 
Dermapen 4 mikroneulaus 190€ 

Vahvistaa ihoa tehokkaasti, jolloin iho pitää kosteuden paremmin sisällään.

Lue lisää...

Herkälle, punoittavalle iholle

Hydraderm - sensitive 99€

Tehokas kasvohoito  herkälle, punoittavalle iholle. Kosteuttava ja rauhoittava kasvohoito laitteella, joka  on myös ihon hellävarainen syväpuhdistus.

Lue lisää...

 
pHformula C.r  70€

Pinnoitushoito krooniseen punoitukseen, ruusufinniin sekä rosaceaan taipuvaiselle iholle. 

Lue lisää...

 

Led-valoterapia 65€

Dermalux-led Ihollamme on kyky imeä itseensä valoenergiaa ja hyödyntää sitä erilaisissa soluprosesseissa. LED-valoterapia on menetelmä, jossa hyödynnetään näkyvää ja infrapunavaloa optimaalisilla aallonpituuksilla, joilla on todennettu olevan ihoa parantavia ominaisuuksia. Rauhoittaa ärsyyntynyttä tai punoittavaa ihoa.

Lue lisää...

Epäpuhtaalle, akneiholle

HydraClean Syväpuhdistava kasvohoito. 90€ - 115€

Kirkastaa, puhdistaa ja raikastaa kasvojen ihoa kuorinnan, puhdistavan hoitogeelin, ThermoClean-lämpökäsittelyn, mekaanisen ihonpuhdistuksen sekä ihohuokosia supistavan hieronnan yhteisvaikutuksena. 

Lue lisää...

 

A.c   - pHformula pinnoitushoito epäpuhtaalle iholle 70€

Akneihon pinnoistus ehkäisee tehokkaasti mikrobien leviämistä akneen taipuvaisessa ihossa. Pinnoitus sisältää tehokkaasti tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia sekä kuoriva vaikutus joka edistää ongelmaihon tasapainottamista.

Lue lisää...

 

Led-valoterapia 65€

Lieventää ihon tulehdusreaktioita ja hillitsee talin liikatuotantoa valoenergian avulla. Kliinisesti todennettua valoenergiaa edistämään ihon luonnollista uusiutumista ja korjaantumista. 

Lue lisää...

 
Hydraderm Clean 125€

Tehokas syväpuhdistava kasvohoito, joka tehdään Hydraderm -laitteella. Hoitoon yhdistetään mekaaninen ihonpuhdistus. Puhdistava, rentouttava ja kosteuttava kasvohoito epäpuhtaalle iholle.

Lue lisää...

 

Dermapen 4 Mikroneulaus 190€

Madaltaa aknearpia, pienentää laajentuneita ihohuokosia sekä tasoittaa ihon väriä ja pintaa.

Lue lisää...

Ikääntyvälle iholle

Age summum- kiinteyttävä C-vitamiinihoito 105€

Ikääntymisen merkkeihin, erityisesti rypyille ja juonteille sopiva kasvohoito. Kasvohoito tekee ihosta tasaisemman, kirkkaan sävyisen sekä napakan tuntuisen.

Lue lisää...

 

Lift summum- kohottava, napakoittava kasvohoito 105€

 Hoidon kiinteyttävät, kohottavat ja heleyttävät vaikutukset näkyvät heti hoidon jälkeen. Erittäin stimuloiva kuorinta, napakoittava erityishieronta sekä täsmätuote juonteille takaavat asiakkaalle miellyttävän hoitokokemuksen.

Lue lisää...

 

Hydraderm Youth- kiinteyttävä ja uudistava laitehoito 99€

Palauttaa ihon nuorekkuutta ja kimmoisuutta.  Laitehoito sisältää tehokkaan ionisaation stimuloiden ihosoluja palauttaen niihin energiaa sekä happiterapian joka saa aikaan kirkkaan ja kuulaan lopputuloksen. 

Lue lisää...

 
Hydraderm Lift- lihasstimulaatio / kasvojumppa alk. 69€

Lifting- kasvohoito, joka kiinteyttää ihoa ja stimuloi kasvojen lihaksia.

Kasvonpiirteet kohoavat jo ensimmäisellä hoitokerralla.

Lue lisää...

 
Dermapen 4 mikroneulaus 190€

Hallittu ja tehokas hoitomuoto uudistamaan ihoa. Kiinteyttää ja kohotttaa ihoa sekä siloittaa ryppyjä ja juonteita

Lue lisää...

 

A.g.e pHformula 75€

Pinnoitushoito ikääntyvälle iholle. Hoitaa erityisesti valovanhentumisesta aiheutuvia ikääntymisen merkkejä, pigmenttimuutoksia, sameaa ihon sävyä, ryppyjä ja keskitason ilmejuonteita.

Lue lisää...

 
Led-valoterapia 65€

Dermalux-led Ihollamme on kyky imeä itseensä valoenergiaa ja hyödyntää sitä erilaisissa soluprosesseissa. LED-valoterapia on menetelmä, jossa hyödynnetään näkyvää ja infrapunavaloa optimaalisilla aallonpituuksilla, joilla on todennettu olevan ihoa parantavia ominaisuuksia. Valoenergiaa vastaanottaneet solut toimivat paremmin ja voivat uusiutua jopa 200% nopeammin, mikä edistää ihon uudistumista ja korjaantumista.

Lue lisää...

Pigmentoituneelle iholle

Hydra Peeling 95€

Ihoa kirkastava kasvohoito. Hydra Peeling palauttaa ihosi hehkun sekä vähentää pigmenttimuutoksia, kirkastaa ihonsävyä ja tekee ihostasi unelman pehmeän. 

Lue lisää...

 

M.e.l.a pHformula 85€

Selkeitä tuloksia hyperpigmentaatioihin taipuvaisella iholla. Tehostaa epidermaalista solujen uusiutumista aiheuttaen jo muodostuneiden melaniinipigmenttien poistumisen.

Lue lisää...

Väsyneelle, harmahtavalle ja elottomalle iholle

detOxygene - puhdistava ja hapensaantia tehostava kasvohoito. 100€ 

Sopii jokaiselle joka kaipaa iholleen virkistystä ja kirkastusta. Hoidon jälkeen iho on pehmeämpi ja kimmoisampi sekä tärkeimpänä ihon on helpompi hengittää. 

Lue lisää...

 

Hydra Peeling- ihoa kirkastava kasvohoito 95€

Poistaa kuivaa ja kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalta jättäen sen säteileväksi. Elvyttävä hieronta tehostaa solujen uusiutumista ja rentouttaa kasvojen lihaksia. Hoito päätetään rauhoittavaan ja raikastavaan kasvonaamioon.  

Lue lisää...