Hydraderm syväkosteutus 99€

Hydraderm on nautinnollinen, kosteuttava ja rentouttava kasvohoito, jolla syntyy tuloksia! Tämän hoidon avulla saat kasvosi näyttämään levänneiltä ja rentoutuneilta. Hoito-ohjelmaa noudattaessasi voit todeta ihosi voivan päivä päivältä paremmin.

Dynaamisen ionisaation avulla vaikuttavat aineet viedään ihon syviin kerroksiin, jolloin ne pääsevät sieltä vaikuttamaan solun parhaaksi. Galvaaninen virta aktivoi solun sisäistä toimintaa ja ravinnon saantia. Lämpöenergia ja tehokkaasti ihon hapensaantia lisäävän voiteen ansiosta ihon väri kirkastuu, kuin myös sen hengitys paranee.

Lopuksi käsin tehtävä rentouttava kasvohieronta ja naamio kruunaa ylellisen nautinnon. 60min 99€

Hoitoon voidaan lisätä mekaanista ihonpuhdistusta tai pidempi hieronta. Nämä voit varata lisäpalveluina hoidon yhteyteen. 1h 20 125€

 

Asiakkaalta kuultua

 Ensin ihoni puhdistettiin ja kuorittiin huolellisesti jonka jälkeen kasvoille sekä dekolteelle levitettiin samettimaisen pehmeää geeliä.

Sen jälkeen kosmetologi teki ionisaatiohoidon, jonka tarkoitus on imeyttää ravitsevia aineita syvälle ihoon mahdollisimman tehokkaasti. Kasvot ja kaula rullattiin läpi, ja tunsin ihollani ihan pientä nipistelyä sen aikana – rullaus ei kuitenkaan ollut missään nimessä kivuliasta.

Tämän jälkeen kasvoilleni levitettiin uusi hyväntuoksuinen voide ja vuorossa oli happiterapia. Käsiteltävä alue käytiin läpi lämpöisellä hoitopäällä joka tuntui oikein mukavalta. 

Seuraavaksi sain ihanan rentouttavan kasvohieronnan. Tiian hieronta on juuri sopivan rauhallista minun makuuni. Hoidon kruunasi kasvonaamion aikana tehtävä kuumakivihieronta jumittuneille hartioille, jonka aikana aloin vaipua kevyeen uneen.

Hoidon jälkeen katsoin itseäni peilistä ja yllätyin; ihoni oli todella kuulas ja jotenkin hehkui. Uskaltauduin jopa menemään kauppakeskukseen täysin ilman meikkiä! Muutenkin olo oli pitkän hoidon jälkeen levännyt  ja energisoitunut. 

Seuraavana aamuna kasvojeni iho oli vielä kostea eikä kiristellyt mistään, mikä on minulle poikkeuksellista. Hoidon jälkeen kasvojeni iho on ollut selvästi pehmeämpi kuin aikaisemmin.  

 

Blogissa näyttelijä Kaisa Helan kokemukset Hydraderm hoidosta. http://petitecabinette.com/nayttelija-kaisa-helan-suosikki-kasvohoito-on