Age summum- kasvohoito

Guinot Age Summum erikoiskasvohoito on tarkoitettu ikääntymisen merkkeihin, erityisesti rypyille ja juonteille.                                                                                            Hoito tekee ihosta tasaisemman, kirkkaan sävyisen sekä napakan tuntuisen.

 

Erikoiskasvohoidon salat:

  • Kuoritaan erikoiskuorinnan avulla kasvot, kaula ja decoltteen alue, poistaen tehokkaasti kuolleita ihosoluja ja auttaen uusia ihosoluja muodostumaan. Kuorinta syväpuhdistuksen lisäksi pehmentää ja tasoittaa ihon pintaa.
  • Nuorentava hieronta. IHolle levitettävä erikoisseerumi sisältää puhdasta c-vitamiinia, joka stimuloi kollageenin tuotantoa ja toimii antioksidanttina. Erikoishieronnan avulla hoituotteiden tuloksekkaat aktiiviaineet imeytyvät ihoon paremmin. Iho on kiinteämpi ja elinvoimaisempi.
  • Nuorentava naamio. Välittömästi kohottava naamio tasoittaa ihoa ja saa ihon nuorekkaammaksi. Kirkastaa ihoa ja jättää terveen hehkun.

 

Iätöntä kauneutta, ihanaa hemmottelua! 

 Hinta 105€ /60min

Varaa aikasi täältä

 

 

Ennen ja jälkeen yhden Age Summum- kasvohoidon.

 

Asiakkaalta kuultua

"Valitsin tämän hoidon, koska ihoni näytti hyvin väsyneeltä talven jäljiltä. Tiian suosittelema puhdasta C-vitamiinia sisältävä tehohoito, joka lisää myös kollageenintuotantoa, kuulosti minulle juuri sopivalta.

Ihon puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen kasvoille sekä dekolteelle levitettiin tehoseerumi, johon yhdistettiin puhdasta C-vitamiinijauhetta juuri ennen hoitoa. Seerumin hieronta pisteli jännästi ja jätti iholle pienen kuumotuksen. 

Seuraavaksi tuli hoidon ihanin vaihe: sain pitkän kasvohieronnan geelimäisellä hierontavoiteella, jossa oli mukana hyaluronihappoa. 

Tämän jälkeen Tiia laittoi kasvoilleni naamion, jossa oli myös C-vitamiinia ja kollageenia. Naamion vaikuttaessani kasvoillani sain hellivän kuumakivihieronnan ja mukavan rentoutumishetken ihan itselleni. 

Kasvojen juonteissa näkyi selkeä muutos ennen ja jälkeen hoidon ja iho oli kirkkaampi hoidon jälkeen. 

Suosittelisin ottamaan tämän hoidon sellaisena päivänä, kun ei tarvitse käyttää meikkiä. Näin seerumit saavat rauhassa imeytyä ja vaikuttaa koko illan ja seuraavan yön ajan.