Muut hoidot

Vartalohoito / Lpg - lipomassage / Lymfahoito / Karvanpoisto neulaepilaatiolla / Spa -pedikyyri

Lymfahoidot

Lymfahieronta kasvoille 75€

Lymfahieronnalla aktivoidaan lymfasuoniston toimintaa, jonka tehtävänä on liikuttaa kehossa olevia nesteitä.  Suositellaan erityisesti silmänympäryksien turvotukselle ja poskionteloiden tukkoisuudelle.

Lue lisää...

 

Lymfahieronta vartalolle 65€

Lymfahieronnalla aktivoidaan lymfasuoniston toimintaa, jonka tehtävänä on liikuttaa kehossa olevia nesteitä. Turvotusten ehkäisyyn ja hoitoon, stressin ja kiireen aiheuttamiin särkyihin kehossa.

Lue lisää...

 

Raskausajanlymfahoito 65€

Odotusajan turvotukset johtuvat vartalon muokkautumisesta. Turvotus voi olla todella häiritsevää ja se vaikeuttaa liikkumista, hengitystoimintaa sekä aiheuttaa kipuilua. Lymfaterapiahoito vilkastuttaa nestekiertoa, poistaa jännityksen ja painon tunnetta sekä palauttaa nivelten normaalin liikkuvuuden.  

Lue lisää...

 

Leikkauksen jälkihoidot 65€

Erilaisten leikkausten jälkihoitona lymfahieronta on kudosten paranemista nopeuttava hoito. 

Lue lisää...

Karvanpoistot

Neulaepilaatio alk. 50€

Eroon häiritsevistä ihokarvoista pysyvästi neulaepilaatiolla! Naisen liiallinen karvankasvu eli hirsutismi on yleisin syy neulaepilaatiokäsittelyille. 

Lue lisää...

Hiuspohjan hoito

Hiuspohjan mikroneulaus 150€

Hiuspohjan mirkoneulaushoidolla saadaan aktivoitua hiustenkasvua, stimuloimallla kantasoluja sekä kasvutekijöitä hiusnystyissä. Hiuspohjan mikroneulaus sopii hiustenlähdöstä kärsiville sekä ohuille hiuksille.

Lue lisää...

 

Vartalohoito Lpg - lipomassage

Lpg imurullaushieronta 70€

Endormologinen  vartalohoito paikallisiin vartalon ongelmiin. Hoikentava, kiinteyttävä ja muotoileva vartalohoito. Tehokas selluliittihoito.

Hoidolla pyritään lisäämään aineenvaihduntaa kudoksissa, jolloin rasvan ja ylimääräisen nesteen poistuminen kudoksista paranee ja sen seurauksena kudos silenee.

Lue lisää...

Spa - pedikyyri

 

Ylellinen Spa-jalkahoito 79€

Ainutlaatuinen, AHA-hedelmähappojen kuorivaan vaikutukseen perustuva jalkahoito tehdään ilman veistä tai jalkaporaa, joten se on täysin turvallinen, miellyttävän tuntuinen ja sopii kaikille.

  • Kovettumien poisto Calluspeeling AHA-happoja sisältävillä kuorintaliuskoilla.
  • Kynsien leikkaus ja viilaus
  • Kynsinauhojen siistiminen
  • Säärten kuorinta ihanan kermaisella Lulur mousse entsyymiskuorinnalla. Hellävarainen kuorinta poistaa kuolleen ihosolukon ja pehmittää ihon pinnan palauttamalla sen heleyden. 
  • Lulur hieronta&naamio. Tämä hoitojugurtti ravitsee ja rauhoittaa erittäin kuivan, hilseilevän ihon.
  • Kynsien lakkaus. Lisäpalveluna Shellac-kestolakkaus 30€.

HUOM! Emme käytä hoitolassamme kylvetystä, poraa tai veistä ja siksi emme hoida ongelmaisia jalkoja. Jos kärsit paksuuntuneistä kynsistä tai jalkapohjan sairauksista suosittelemme sinun kääntymään jalkojenhoitajan puoleen.

Bambuhieronta 70€

 Bambukeppien avulla tehtävä vartalohieronta, joka laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä. Hieronnan venyttävät liikkeet aktivoivat verenkiertoa ja nestekiertoa sekä tuntuvat miellyttäviltä ja rentouttavilta. Bambuhieronta on perinteistä hierontaa lempeämpi ja sopii kaikille.