Ultratone-kohotushoito

Uusi kasvojen ja kaulan alueen kiinteyttävä kohotushoito (veitsetön vaihtoehto kauneusleikkaukselle). Tehokkaalla, isometrisellä harjoittelulla kasvojen lihasmassaa kasvatetaan, jolloin ilme kohoaa, rypyt ja juonteet loivenevat, jopa häviävät. Kasvolihasten kunnon parantuessa myös ihon yleiskunto ja ulkonäkö paranevat, jolloin kasvoista tulee kiinteämmät ja nuorekkaammat.

Lifting ohjelma on monipuolinen, tehokas ja miellyttävä kasvolihasten kuntoutus ja lihasmassaa kasvattava hoito. Ohjelman kesto noin 20 min.

Anti-ageing ohjelma on kasvoille jo ilmaantuneita ikääntymisen merkkejä poistava, ihon nuorekkuutta palauttava ja sidekudoksen rakennetta eheyttävä hoito. Ohjelma sisältää lihasmassaa kasvattavan osion kuin myös sidekudoksen toimintaan vaikuttavan jakson. Ohjelman kesto noin 35 minuuttia.

Erikoisesti kasvohalvauspotilaiden kuntoutukseen tarkoitettu hoito-ohjelma on rakennettu lääketieteellisten tutkimusten pohjalta. Nyt ei tarvitse enää jäädä odottamaan kasvohalvauksen jälkeen mitä tapahtuu, vaan hoito voidaan aloittaa heti halvauksen tapahduttua, jolloin estetään kasvolihasten surkastuminen. Ohjelman kesto noin 30-40 min.