Phformula C-vitamiini käsittely

pHformula on ensimmäinen farmakosmeettinen tuotesarja joka perustuu ihon pinnan uudelleen aktivoimiseen eli pinnoittamiseen kuorinnan sijaan. pHformulan ihon pinnoitusprosessi on innovatiivinen yhdistelmä kosmeettista ja lääketieteellistä ihonhoitoa. Ihon pinnoituksella on huomattavia hyötyvaikutuksia sekä etuja tavallisiin kuorintahoitoihin verrattuna. Useimmilla kuorintahoidoilla pyritään poistamaan ihosolukkoa, pinnoitushoidot puolestaan aloittavat ihosolujen kiihtyvän uudistumis- ja korjaantumisprosessin. Hoitojen myötä ärsytysreaktiot vähenevät ja iho toimii paremmin. Tämä hoitomuoto on mahdollinen pHformulan ainutlaatuisen kuljetinaineyhdisteen ansiosta. Kyseinen aineyhdiste toimii aktiiviaineiden tehokkaana, hallittuna kuljettimena ja mahdollistaa tehoaineiden imeytymisen ilma kuorintahoidoissa usein ilmeneviä haittavaikutuksia.  

V.I.T.A.C. Kirkkautta ja heleyttä kaikille ihotyypeille

C-vitamiinipinnoitus on miellyttävä, nopea ja tehokas toimenpide. C-vitamiinin kirkastava vaikutus tekee ihosta välittömästi heleän ja ihon pinnasta tasaisen sekä kauniisti valoa heijastavan.

pHFormulan Vita-C hoidossa käytetään erittäin korkealaatuista L-askorbiinihappoa, joka auttaa ihon kollageenin ja elastaanin muodostumisessa eli ihon kimmoisuuden lisäämisessä.

Tämä ihoa piristävä käsittely on nopea ja tehokas joka sopii kaikille ihotyypeille. Sopii myös odottaville äideille.

Hoito sisältää herkkyystestin ja vitac-hoitokäsittelyn. 70€ (30min)