Phformula A.C.N.E

pHformula on ensimmäinen farmakosmeettinen tuotesarja joka perustuu ihon pinnan uudelleen aktivoimiseen eli pinnoittamiseen kuorinnan sijaan. pHformulan ihon pinnoitusprosessi on innovatiivinen yhdistelmä kosmeettista ja lääketieteellistä ihonhoitoa. Ihon pinnoituksella on huomattavia hyötyvaikutuksia sekä etuja tavallisiin kuorintahoitoihin verrattuna. Useimmilla kuorintahoidoilla pyritään poistamaan ihosolukkoa, pinnoitushoidot puolestaan aloittavat ihosolujen kiihtyvän uudistumis- ja korjaantumisprosessin. Hoitojen myötä ärsytysreaktiot vähenevät ja iho toimii paremmin. Tämä hoitomuoto on mahdollinen pHformulan ainutlaatuisen kuljetinaineyhdisteen ansiosta. Kyseinen aineyhdiste toimii aktiiviaineiden tehokkaana, hallittuna kuljettimena ja mahdollistaa tehoaineiden imeytymisen ilma kuorintahoidoissa usein ilmeneviä haittavaikutuksia.  

A.C.N.E. – epäpuhtaalle iholle

pHformula A.C.N.E. ihonhoitokokonaisuus on täydellinen, dermatologinen ihon pinnoitusohjelma, joka sisältää ainutlaatuisia akneen taipuvaisen ihon hoitoon tarkoitettuja aktiiviaineyhdistelmiä. Oman ihoasiantuntijasi ohjeiden mukaista pinnoitusohjelmaa seuraamalla saat näkyviä tuloksia ja suojaat ihoasi ennakoivasti ehkäisten tulevaisuuden iho-ongelmia. 

Tasoittaa ihotalin muodostumista, hillitsee bakteerikasvustoa, hoitaa ihossa olevia näppylöitä ja ehkäisee uusien muodostumista.

Pinnoitusohjelma sisältää:

  • 2 viikon active formulan käytön jälkeen tehdään ensimmäinen pinnoitushoito(65€/kerta). 
  • 10-21päivän välein 3-6 pinnoitushoitoa

 

http://phformula.com/treatments/acne-treatment/