Muut hoidot

Vartalohoito / Lpg - lipomassage / Lymfahoito / Karvanpoisto neulaepilaatiolla.

Lymfahoidot

Lymfahieronta kasvoille 70€

Lymfahieronnalla aktivoidaan lymfasuoniston toimintaa, jonka tehtävänä on liikuttaa kehossa olevia nesteitä.  Suositellaan erityisesti silmänympäryksien turvotukselle ja poskionteloiden tukkoisuudelle.

Lue lisää...

 

Lymfahieronta vartalolle 60€

Lymfahieronnalla aktivoidaan lymfasuoniston toimintaa, jonka tehtävänä on liikuttaa kehossa olevia nesteitä. Turvotusten ehkäisyyn ja hoitoon, stressin ja kiireen aiheuttamiin särkyihin kehossa.

Lue lisää...

 

Raskausajanlymfahoito 60€

Odotusajan turvotukset johtuvat vartalon muokkautumisesta. Turvotus voi olla todella häiritsevää ja se vaikeuttaa liikkumista, hengitystoimintaa sekä aiheuttaa kipuilua. Lymfaterapiahoito vilkastuttaa nestekiertoa, poistaa jännityksen ja painon tunnetta sekä palauttaa nivelten normaalin liikkuvuuden.  

Lue lisää...

 

Leikkauksen jälkihoidot 60€

Erilaisten leikkausten jälkihoitona lymfahieronta on kudosten paranemista nopeuttava hoito. 

Lue lisää...

Karvanpoistot

Neulaepilaatio alk. 45€

Eroon häiritsevistä ihokarvoista pysyvästi neulaepilaatiolla! Naisen liiallinen karvankasvu eli hirsutismi on yleisin syy neulaepilaatiokäsittelyille. 

Lue lisää...

Hiuspohjan hoito

Hiuspohjan mikroneulaus 150€

Hiuspohjan mirkoneulaushoidolla saadaan aktivoitua hiustenkasvua, stimuloimallla kantasoluja sekä kasvutekijöitä hiusnystyissä. Hiuspohjan mikroneulaus sopii hiustenlähdöstä kärsiville sekä ohuille hiuksille.

Lue lisää...

 

Vartalohoito Lpg - lipomassage

Lpg imurullaushieronta 70€

Endormologinen  vartalohoito paikallisiin vartalon ongelmiin. Hoikentava, kiinteyttävä ja muotoileva vartalohoito. Tehokas selluliittihoito.

Hoidolla pyritään lisäämään aineenvaihduntaa kudoksissa, jolloin rasvan ja ylimääräisen nesteen poistuminen kudoksista paranee ja sen seurauksena kudos silenee.

Lue lisää...