Hydraderm-hoito

Kasvohoitojen loistavin tähti!

Hydraderm on nautinnollinen, kosteuttava ja rentouttava kasvohoito, jolla syntyy tuloksia! Tämän hoidon avulla saat kasvosi näyttämään levänneiltä ja rentoutuneilta. Hoito-ohjelmaa noudattaessasi voit todeta ihosi voivan päivä päivältä paremmin.

Dynaamisen ionisaation avulla vaikuttavat aineet viedään ihon syviin kerroksiin, jolloin ne pääsevät sieltä vaikuttamaan solun parhaaksi. Galvaaninen virta aktivoi solun sisäistä toimintaa ja ravinnon saantia. Lämpöenergia ja tehokkaasti ihon hapensaantia lisäävän voiteen ansiosta ihon väri kirkastuu, kuin myös sen hengitys paranee.

Lopuksi käsin tehtävä rentouttava kasvohieronta ja naamio kruunaa ylellisen nautinnon. Kosteusköyhälle, elottomalle ja jo juonteita omaavalle iholle paras ja tuloksia antava hoito. Hoitoa suositellaan kolmen kerran sarjana tai kerran kuukaudessa tehtävänä ylläpitohoitona.

Hoidon patentoitu teknologia saavuttaa näkyviä ja kliinisesti todistettuja tuloksia.

  • Juonteet madaltuvat
  • Iho on kuulaampi
  • Iho on puhtaampi 
  • Iho on kiinteämpi

 Blogissa näyttelijä Kaisa Helan kokemukset Hydradermie Youth hoidosta.

           linkki blogijulkaisuun!

Hydraderm cellular energy: 

Hydraderm Youth 1h 90€

Hydraderm Youth - Relax 1h 30min (Hoitoon on lisätty pidempi hieronta maksimoidakseen rentoutunut olo.) 120€

Hydraderm Clean % Relax 1h 50min (Hoitoon on lisätty mekaaninen ihonpuhdistus ja pidempi hieronta.) 150€

Hydraderm Youth & Lift 1h 50min (Hoitoon on lisätty Lift - lihastimulaatio/kasvojumppa.) 150€

 

Asiakkaalta kuultua

Hydraderm Youth & Lift on astetta pidemmälle viety hoito, jonka loppuvaiheessa voit  tuntea hartioilla olevista lämpökivistä ja hoitajan käsistä virtaavan  lämmön ja rentouden jopa jaloissa asti. Kasvoni heräävät eloon ja silmäni "ikään  kuin" aukeavat unesta. Koko olemukseni virkistyy.

- Marja-terttu Holopainen