LPG Lipomassage TM by Endormologie ®

Tieteellisesti todistettu hoitomuoto paikallisille rasvakertymille.

Hoikan vartalon salaisuus! Endormologinen vartalohoito paikallisiin vartalon ongelmiin. Kolme imurullaustoimintoa (hoikentava, kiinteyttävä ja muotoileva) täsmentävään vartalohoitoon tavoitteista riippuen. 

LPG-teknologia on patentoitu, ainutlaatuinen, luonnollinen ja turvallinen hoitomenetelmä.

LPG:llä voidaan tasoittaa muhkuraista appelsiini-ihoa, vähentää kivuliasta, kovaa selluliittia, kiinteyttää vartaloa sekä pehmentää ja tasoittaa ihoa. LPG kiihdyttää nesteiden kiertoa laskimoissa ja lymfaattisessa järjestelmässä sekä lisää kollageenin tuottoa ihossa.

Lpg-hoitomenetelmässä nostetaan kudoksia ylös alipaineen avulla, ja muokataan niitä erilaisilla patentoiduilla rullamekanismeilla. Hoidon vaikutustapa on mekaaninen ja se perustuu solustimulaatioon, joka etenee kudoksessa pinnalta syvälle ja paikallisesta laajalle alueelle.

Rasvakudoksen käsittely LPG:llä perustuu rasvasolujen aineenvaihdunnan normalisoimiseen ja vilkastumiseen. Mekaanisen käsittelyn seuraksena rasvasolut vapauttavat ylimääräustä energiaa lihaksille ja rasvakudos pienenee. Mekaaninen kudoksen muokkaus pehmittää kalvorakenteita, vähentää turvotusta ja parantaa verenkiertoa.

 

 Hoidolla pyritään lisäämään aineenvaihduntaa kudoksissa, jolloin rasvan ja ylimääräisen nesteen poistuminen kudoksista paranee ja sen seurauksena kudos silenee.

 

50min 70€

10 x sarjahoito 665€

Varaa hoitoaikasi täältä

 

 

 Prime life by Umppu-blogissa kokemuksia Lpg-hoidosta.

 

Asiakkaiden kokemuksia lpg-hoidosta:

 

 Lpg-hoito on erinomaisen hyvä "tukitoimi", kun olet päättänyt karistaa kiloja ja saada figuurisi parempaan kuosiin. Hoito auttaa saamaan aineenvaihdunnan käyntiin ja siksi tuloksia alkaa näkyä melko nopeastikin. Sillä kuntokuuriisi kannustava vaikutus. Kiinteytyminen tulee pienellä viiveellä, mutta tulee! Itsestäsi toki riippuu, KUINKA nopeasti vaikutukset näkyvät. Hoitoon on hyvä liittää ruokavalion tarkistus terveellisempään suuntaan ja liikunta. 

Itse törmäsin joitakin vuosia sitten lehtiartikkeliin LPG-hoidosta ja se positiivisiin tuloksiin. Olin silloin juuri valmistautumassa erääseen rooliin, jossa jouduin näyttämöllä esiintymään vähissä vaatteissa. Turhamaista tai ei, mutta kyllä reisissäni oleva selluliitti keljutti. Aloitin tarmokkaasti terveellisen dieetin, lenkkeilin ja otin kymmenen kerran kuurin LPG-hoitoja ja jatkossa harvemmin. Auttoihan se. Ensi-illassa ei keljuttanut yhtään!

Olen aina liikkunut suhteellisen paljon ja syönyt jokseenkin terveellisesti, mutta ymmärsin, että tarkistettavaa oli ja teinkin sen. Mutta olen ehdottoman varma, että ilman Lpg-hoitoja toivomaani tulosta ei olisi syntynyt.

                                                                                                                                                    Teija Auvinen, näyttelijä.

 

Hoito on auttanut jaksamaan paremmi työssäni ja antanut lisäenergiaa kropalle. Hoidon avulla lihakset ovat palautuneet nopeammin ja samalla myös ihoni on tasoittunut. Vaikka hoito tuntuukin välillä voimakkaalta ja nipistelevältä on kuitenkin hoidon jälkeen aina hyvä ja rentoutunut olo.

                                                                                                                                                   Tia-maria Sokka, tanssija.

 

Lpg-hoitosarja raskauden jälkeen auttoi pitämään turvotuksen paljon paremmin hallinnassa ja raskauskilojen jättämä selluliitti on poistunut huomattavasti. Seisomatyöni rasittaa jalkojani kovasti mutta lpg:n avulla jalat pysyvät kevyempinä ja koko oloni pysyy energisempänä. 

                                                                                                                                                  Jonna, kampaaja