Dermapen 4  - mikroneulaus

 Mikroneulaus sopii kaikille, jotka haluavat vaikuttaa ihonsa rakenteeseen, väriin ja kimmoisuuteen. 

 Hallittu ja tehokas hoitomuoto, kun haluat uudistaa ihoasi. Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Mikroneulauksen avulla tuotetaan uutta kollageenia ja elastiinia ihoon, joiden avulla rakenne ja kiinteys paranevat.

Dermapen 4 tuottaa jopa 1920 neulanreikää sekunnissa, eli 47,69 % enemmän kuin mitä Dermapen 3 ja 104 % enemmän, kuin muu neulauslaite. Ylimääräiset 620 reikää muodostavat ylivoimaisesti enemmän kanavia iholle. Se mahdollistaa nopeamman parantumisen ja parhaat hoitotulokset.

Dermapen 4 mikroneulaus tehdään elektronisella neulauslaitteella, joka tuottaa tuhansia pieniä mikrokanavia pystysuorassa kulmassa. Laitteella tehtävässä mikroneulauksessa tulokset tehostuvat, mutta se on hellävaraisempi kuin mikroneulausrullan avulla tehtävä käsittely. Laitteella voidaan hoitaa tehokkaasti kasvojen kaikki osat kuten herkät silmän- ja huultenympärysiho.

 

Vaikutukset

  • Kiinteyttää ja kohotttaa ihoa sekä siloittaa ryppyjä ja juonteita.
  • Auttaa tehokkaasti epäpuhtaan ihon hoidossa supistaen ihohuokosia ja vähentäen talinmuodostusta.
  • Tasoittaa arpia ja akne-arpia
  • Vaalentaa pigmenttihäiriöitä.
  • Mikroneulaus sopii myös herkälle ja punoittavalle couperosaiholle, sillä se ei ohenna ihoa, vaan päinvastoin vahvistaa sitä.

 

Dermapen 4 Laitteessa on ainutlaatuinen neulaussyvyyden säätömahdollisuus. Syvyyttä voidaan säätää täsmälleen 0,1 mm: n tarkkuudella, mikä antaa mahdollisuuden käsitellä helposti mm. alopesiaa, silmäluomia ja kirurgisesti käsiteltyä ihoa

 Dermapen 4 on ainoa laite, jossa on erityinen arpien hoitoon suunniteltu hoitoasetus, jota voit hyödyntää erilaisten protokollien, syvien arpien, aknearpien, palovammojen aiheuttamien arpien ja raskausarpien hoitoon.

Toipumisaika on mikroneulauksessa lyhyt. Hoidon jälkeen iho punoittaa, mutta se kestää yleensä vain yhden päivän.

 Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan 3-6 hoidon sarjaa noin 4 viikon hoitoväleillä.

 

Lopputuloksena kaunis, kiinteä, hyvinvoiva ja nuorekkaampi iho!

 Esteet mikroneulauskäsittelylle: Tulehdukset, Aktiivinen herpes, Autoimmuunisairaudet, Diabetes, Syöpä, Verenohennuslääkkeet,

Taipumus keloideihin, Raskaus ja imetys.

 Toimenpiteen jälkeen:

- Meikkiä ei saa käyttää hoidetulla alueella hoitopäivänä.

- Hikiliikuntaa, uimista, saunaa vältettävä vähintään 24h hoidon jälkeen.

- Aurinkoa ja solariumia vältettävä vähintään 7 päivää hoidon jälkeen.

 

190€ Kasvot ja kaula

210€ Kasvot, kaula ja decoltee.

 

 

  

 

  Yksikin hoitokerta saa aikaan jo näkyviä tuloksia. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan usein 3-6 hoidon sarjaa.

 

Asiakkaan akneihon tulehdus rauhoiteltiin ensin pHformulan C.r käsittelyillä jonka jälkeen jatkoimme ihon hoitoa mikroneulauksella. Dermapen 4 Mikroneulaus nopeuttaa ihon palautumista aknesta tasoittaen ihon sävyä ja madaltaen aknearpia. Mikroneulaus vähentää myös uusien tulehduksien syntyä.