Led-valoterapia

Dermaluxin® LED käyttökohteita ovat mm. akneiho, ihon ikääntymismuutokset, pigmenttiläiskät, hyperpigmentaatio, ihon punaisuus, sekä esteettisten toimenpiteiden jälkihoito.

Led-hoitojen vaikutukset ihonhoidossa ovat tutkittuja ja Led:iä hyödynnetään myös sairaaloissa haavojen paranemiseen, atopiaan sekä psoriasikseen.

Dermaluxissa® on samassa laitteessa kolme eri syvyyteen vaikuttavaa aallonpituutta, joita voi käyttää erikseen tai samanaikaisesti Eri aallonpituudet nähdään erivärisenä valona, ne imeytyvät eri syvyydelle ihossa ja vaikuttavat eri asioihin.

Kliinisesti tutkitut aallonpituudet
Dermalux Blue Light  Anti-bakteerinen vaikutus, käynnistää valokemiallisen hapettumisreaktion ja tuhoaa bakteereita ilman ihoärsytystä. Vaimentaa immuunijärjestelmän dendriittisolujen aktiivisuutta, mikä lieventää ihon tulehdusreaktioita ja ihottumaoireita sekä tasapainottaa talin tuotantoa ja rahoittaa ihoa.

Dermalux Red Light  Ihon toimintaa elävöittävä vaikutus, lisää aineenvaihduntaa ja kollageenisynteesiä, nopeuttaa solujen uusiutumista, stimuloi fibroplastiaktiivisuutta ja DNA:n uudistumista. Parantaa ihon elastisuutta ja sävyä, häivyttää juonteita, lisää ihon luonnollista kosteutusta ja nopeuttaa verenkiertoa iholla.

Dermalux Near Infrared Light Anti-inflammatorinen toiminta, edistää solujen uusiutumista, rauhoittaa punaisuutta ja ärtynyttä ihoa, nopeuttaa paranemista ja vähentää pigmentaatiota sekä tasoittaa ihon sävyjä.

 

LED-valohoito 45min (sisältää alkupuhdistuksen, 30min led-valohoidon, tehoseerumin ja loppuvoiteet.) 75€
Lisäpalveluna muun kasvohoidon yhteydessä 20min LED-valohoito 40€

Parhaat hoitotulokset saavutetaan 8-12 kerran hoitosarjalla.

Esteet LED-valoterapialle:
Valolle herkistävät lääkkeet
Raskaus ja imetys
Epilepsia
Taipumus fotoallergisiin reaktioihin
Autoimmuunisairaudet