Hiuspohjan mikroneulaus aktivoi tutkitusti hiusten kasvua

Hiuspohjan mirkoneulaushoidolla saadaan aktivoitua hiustenkasvua, stimuloimallla kantasoluja sekä kasvutekijöitä hiusnystyissä. Hiuspohjan mikroneulaus sopii hiustenlähdöstä kärsiville sekä ohuille hiuksille.

Hiuspohjan mikroneulaus yhdistettynä Mark Birch Trichologist- kotihoitotuotteisiin on yksi lupaavimmista hoitovaihtoehdoista menetettyjen hiusten takaisin kasvattamiseen.

Hiuspohjan hoito tulee aloittaa kotona Triple Action Scalp Therapy shampoolla ja TR2 hoitotiivisteellä, jotka syväpuhdistavat, rauhoittavat ja ravitsevat hiuspohjan sekä valmistavat ne hoidolle. Valmistelevaa hoitoa on syytä tehdä kotona noin 2-6 viikkoa.

Mark Birch -tuotteet saatavilla Petite Cabinetesta.

triple-action-scalp-therapy-shampoo/  

tr2-scalp-therapy-lotion/    

Hiuspohjan mikroneulaus 150€

Hoitosarja: 3-5 hoitoa 6-8 viikon välein

Onnistuneen hoitotuloksen saavuttamiseksi hoitolahoidon ja kotihoidon yhdistäminen on tärkeää.

Mikroneulauksen jälkeen iho voi punoittaa jonkin aikaa, eikä aluetta voi pestä ennen seuraavaa päivää. 

Huomio seuraavat asiat enne hoitoa:
* Pese hiukset aamulla ennen hoitoon tuloa, hiusten pitää olla puhtaat eikä niissä saa olla hoito- tai   muotoilutuotteita.
* Hoidon jälkeen hiuksissa saattaa olla hoidossa käytettäviä tuotteita  eikä niitä voi pestä ennen seuraavaa     päivää.
* Hikoilua, saunomista sekä hoidetun alueen koskettelua tulee välttää hoitopäivän ajan.

 Hiustenlähtö ja oheneminen tai kaljuuntuminen ei ole aina pysyvä olotila. Usein se voidaan pysäyttää ja hiusten kasvun uudelleen aktivoiminen on mahdollista, jos hiusfollikkeli ei ole vielä täysin arpeutunut. Voidakseen tehokkaasti hoitaa ohentuvia hiuksia ja kaljuuntuvaa hiuspohjaa hiustenlähdön syy tai syyt on tärkeää selvittää.

https://markbirchhair.fi/tietoa-hiustenlahdosta/