Led-valoterapia

Dermalux LED-valoterapia on ihon pintaa rikkomaton hoito, jossa käytetään kliinisesti todennettua valoenergiaa edistämään ihon luonnollista uusiutumista ja korjaantumista — ilman kipua tai toipumisaikaa.

MIHIN DERMALUXIN TEHO PERUSTUU? Ihollamme on kyky imeä itseensä valoenergiaa ja hyödyntää sitä erilaisissa soluprosesseissa. LED-valoterapia on menetelmä, jossa hyödynnetään näkyvää ja infrapunavaloa optimaalisilla aallonpituuksilla, joilla on todennettu olevan ihoa parantavia ominaisuuksia. Valoenergiaa vastaanottaneet solut toimivat paremmin ja voivat uusiutua jopa 200% nopeammin, mikä edistää ihon uudistumista ja korjaantumista.

 MITÄ HYÖTYJÄ SAAN HOIDOSTA? Dermaluxissa käytetään ainutlaatuista yhdistelmää kliinisesti tutkituista sinisen, punaisen ja NIR-valon aallonpituuksista, jotka lisäävät kollageenin tuotantoa ja kosteutta iholla, rauhoittavat ihoa sekä tuhoavat finnejä aiheuttavia baktereeita. Koska valo käynnistää sarjan erilaisia ihoa parantavia prosesseja, hoidon hyödyt jatkuvat vielä hoitokäynnin jälkeenkin.

Dermaluxin® LED 

Led-valohoidon käyttökohteet:

  • akne, aknearvet
  • rasvainen iho, isot ihohuokoset
  • ihon ikääntymismuutokset, rypyt, juonteet, ihon velttous.
  • kuiva, kosteusköyhä iho
  • couperosa, punoittava herkistynyt iho.
  •  ruusufinni
  • raskausarvet
  • esteettisten toimenpiteiden jälkihoito
  • Atopia ja psoriasis

Ensimmäisen hoidon jälkeen iho tuntuu jo elinvoimaiselta, pehmeämmältä ja heleämmältä. Kuitenkin näkyvämmän lopputuloksen saavuttamiseksi tarvitaan koko hoitosarja 8- 12 hoitokertaan. Ylläpito hoitosarjan jälkeen  4-8- viikon välein. Ihoa nuorentavissa käsittelyissä ylläpito on tärkeää pitkäkestoisen tuloksen kannalta.Led-hoitojen vaikutukset ihonhoidossa ovat tutkittuja ja Led:iä hyödynnetään myös sairaaloissa haavojen paranemiseen, atopiaan sekä psoriasikseen.

 

 

 

Dermaluxissa® on samassa laitteessa kolme eri syvyyteen vaikuttavaa aallonpituutta, joita voi käyttää erikseen tai samanaikaisesti Eri aallonpituudet nähdään erivärisenä valona, ne imeytyvät eri syvyydelle ihossa ja vaikuttavat eri asioihin.

Kliinisesti tutkitut aallonpituudet
Dermalux Blue Light  Anti-bakteerinen vaikutus, käynnistää valokemiallisen hapettumisreaktion ja tuhoaa bakteereita ilman ihoärsytystä. Vaimentaa immuunijärjestelmän dendriittisolujen aktiivisuutta, mikä lieventää ihon tulehdusreaktioita ja ihottumaoireita sekä tasapainottaa talin tuotantoa ja rahoittaa ihoa.

Dermalux Red Light  Ihon toimintaa elävöittävä vaikutus, lisää aineenvaihduntaa ja kollageenisynteesiä, nopeuttaa solujen uusiutumista, stimuloi fibroplastiaktiivisuutta ja DNA:n uudistumista. Parantaa ihon elastisuutta ja sävyä, häivyttää juonteita, lisää ihon luonnollista kosteutusta ja nopeuttaa verenkiertoa iholla.

Dermalux Near Infrared Light Anti-inflammatorinen toiminta, edistää solujen uusiutumista, rauhoittaa punaisuutta ja ärtynyttä ihoa, nopeuttaa paranemista ja vähentää pigmentaatiota sekä tasoittaa ihon sävyjä.

 

LED-valohoito 30min (sisältää alkupuhdistuksen, 20min led-valohoidon, tehoseerumin ja loppuvoiteet.) 65€
Lisäpalveluna muun kasvohoidon yhteydessä 20min LED-valohoito 40€

Parhaat hoitotulokset saavutetaan 8-12 kerran hoitosarjalla.

Led-valohoitosarja

8 x 30min (sisältää alkupuhdistuksen, 20min led-valohoidon, tehoseerumin ja voiteet.) 480€ / 60€ krt

12 x 30min (sisältää alkupuhdistuksen, 20min led-valohoidon, tehoseerumin ja voiteet.) 660€ / 55€ krt

Hoidot 1-2 krt viikossa.
Esteet LED-valoterapialle:
Valolle herkistävät lääkkeet
Raskaus ja imetys
Epilepsia
Taipumus fotoallergisiin reaktioihin
Autoimmuunisairaudet