50+ ihonhoito-ohjelma

Ajan kulkua ei voi pysäyttää, mutta sinulla on mahdollisuus estää sen vaikutuksia ihollasi!

Kun tulet 50+ ihonhoito-ohjelmaan, voit sanoa hyvästit väsyneelle peilikuvallesi ja tervehtiä uutta, nuorekasta ja hehkuvaa ilmettäsi. Anti-Age-hoidot vaikuttavat merkittävästi ihosi kuntoon ja ulkonäköön. Ihonhoito-ohjelma sisältää 2 erikoskasvohoitoa, hoito- ja kotihoitosuunnitelman ihosi tarpeiden mukaisesti  ja ohjeet ihon sisäiseen ravitsemukseen.
 

Hoidot:

 
1. Kuoriva erikoskasvohoito antaa loistavan alun ihotoimintojen elvytyksessä. Hoidolla saadaan ihon pinta vastaanottavaiseksi tehoaineille. Iän myötä ihon uudistuminen hidastuu ja se tekee ihon pinnasta helposti elottoman ja väsyneen näköisen. Tämä tehokkaasti elvyttävä kasvohoito on erityisesti rypyille ja juonteille. Hoidon jälkeen iho on tasaisempi, kirkkaan sävyinen sekä tuntuvasti kiinteämpi.  Puhdas C-vitamiini toimii iholla antioksidanttina kirkastaen ihoa välittömästi. Tehoa ja hemmottelua iholle ja mielelle. 1h 15min
 
 
2. Laitehoito jonka patentoidun menetelmän avulla imeytetään juuri sinun tarpeisiisi sopivat tehoaineet syvälle ihoon. Hoito napakoittaa välittömästi kudosta sekä nopeuttaa huomattavasti ihon uusiutumisprosessia. Huomaat heti eron entiseen! 
Ikääntyessä iho menettää kiinteyttään ja juonteet lisääntyvät. Uudistuneessa dynaamisessa ionisaatiossa maksimoidaan aktiivi-aineiden kulkeutuminen syvälle ihoon ja lisätään solujen liikehdintää. Hoidossa annetaan väsyneille ihosoluille energiaa aktivoimalla solutoimintaa.  1h 15min.
 
50+ ihonhoito-ohjelman pakettihinta 185€
(2 erikoskasvohoitoa, hoito- & kotihoitosuunnitelmat ja ohjeet ihon sisäiseen ravitsemukseen)
Paketin voi maksaa 2 erässä tai 3kk kuluttomalla rahoituksella.
 
Hoito nro 2 on tehtävä kolmen viikon sisällä ensimmäisestä käyntikerrasta.
 

Kokonaisvaltaisella ihonhoidolla pidät ihosi sileänä, terveenä ja kauniina pitkään!